Welkom op histokarter.nl

Heeft u vragen of opmerkingen voor het gebruik van Histokarter.nl?
admin
Beheerder
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 Mei 2012 22:41

Welkom op histokarter.nl

Bericht door admin » 06 Jun 2012 22:34

Welkom op Histokarter.nl, het officiële forum van de Nederlandse Histokart vereniging. Om gebruik te kunnen maken van het forum dient u zich te registreren. Registreren is gratis geeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van artikelen, stellen van vragen en geven van reacties. Indien u geverifieerd lid bent van Histokart Nederland, krijgt u toegang tot nog meer onderdelen van het forum. Lid worden van Histokart Nederland kan via http://www.histokart.nl

Indien u gebruik maakt van het forum gaat u akkoord met onderstaande gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken van “Histokarter.nl”, gaat u automatisch akkoord met bepaalde voorwaarden. Kunt u niet akkoord gaan met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Histokarter.nl” dan niet langer. Beheerder(s) en moderator(en) hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen. De gebruikers zullen hiervan zoveel mogelijk op de hoogte worden gehouden. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kunt u niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Histokarter.nl”. Blijft u gebruik maken van “Histokarter.nl”, dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

U gaat akkoord met het volgende: Geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor jouw land, het land waar “Histokarter.nl” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan uw serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en moderator(en) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen te wijzigen te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) en moderator(en) of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Wij wensen u veel plezier op het forum van Histokart Nederland.

Plaats reactie