Foto's plaatsen

Heeft u vragen of opmerkingen voor het gebruik van Histokarter.nl?
Gebruikersavatar
Steem15
Beheerder
Berichten: 109
Lid geworden op: 06 Jun 2012 20:29
Locatie: Delft

Foto's plaatsen

Bericht door Steem15 » 15 Jan 2014 16:08

Ik heb de vraag gekregen hoe foto's geplaatst moeten worden op het forum. Er zijn 2 manieren om dit voor elkaar te krijgen en die zijn erg eenvoudig om te doen.

De eerste manier is het plaatsen van een foto als bijlage op het forum. Dit kan worden gedaan door onder een nieuw of bestaand bericht de knop bijlage toevoegen aan te klikken. Vervolgens kan het bestand gekozen worden en moet dezen worden toegevoegd aan het bericht middels de knop Bestand Toevoegen. De foto zal worden geupload naar het forum. Kies vervolgens tot slot voor plaats in bericht om de foto daadwerkelijk in het bericht te krijgen.

Bevestig het bericht en alles is direct zichtbaar op het forum. Een limiet van 3mb per bijlage is ingesteld. Er kunnen wel meerdere bijlagen per bericht gekozen worden.

Hieronder nog een grafische illustratie van de moeilijkste stap in de procedure.
Histokart Fotoplaatsen.jpg
De tweede manier is het elders plaatsen van een foto, bijvoorbeeld op Google Picasa of Dropbox. Het foto bestand kan worden ingevoegd met de IMG label zoals in de balk boven. Dit komt er dan bijvoorbeeld zo uit te zien [img]Volledig_adres_foto_._jpg[/img] Dit zal automatisch omgezet worden in een foto na het plaatsen van het bericht.

Mochten er vragen zijn stuur dan even een persoonlijk bericht of plaats een reactie hieronder.

Succes
Landia, er is geen betere.

Plaats reactie